Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii De Consultanta Si Evaluare Bunuri Mobile Si Imobile
Brand
societate atestata ANEVAR
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
SOCIETATE ATESTATA ANEVAR
Ne punem la dispozitia dumneavoastra pentru evaluari bunuri imobiliare, bunuri mobile, societati comerciale, evaluare pentru asigurari, evaluare pentru garantii bancare, evaluare leassing, reevaluari contabile

S.C. GRUP CONSULT EVALUARI S.A. este o firma de consultanta angajata ferm in procesul de privatizare - restructurare a unitatilor din zona.

Consultanta acordata de SC GRUP CONSULT EVALUARI se adreseaza atat societatilor mari, cat si societatilor mici si mijlocii.

Domeniile abordate sunt diverse,cuprinzand practic toate domeniile de activitate: industrie, constructii, comert, agricultura, turism, alimentatie publica, transporturi, diverse ramuri industriale, banci, farmacii, etc.

De la infiintarea sa in anul 1996 si pana in prezent firma a realizat activitati de consultanta, studii, evaluari patrimoniale, active, bunuri si intreprinderi in special in judetul Dambovita.
SC GRUP CONSULT EVALUARI SA este agreata de Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie nr 1415 / 2005
Din Gura in Gura